Bomen Ben: wat begon bij een alliteratie…

…is uitgegroeid tot een gezond en actief boomverzorgingsbedrijf in de ruime regio van Aalst. Maar neem die regio niet te nauw. Je komt ons ongetwijfeld ook tegen op andere plekken in Vlaanderen.

Als gedreven en gepassioneerde zaakvoerder verloor ik ettelijke jaren geleden mijn hart aan bomen.

Ik, Ben Hageman, ben afgestudeerd als Bachelor in de lichamelijke opvoeding en was jaren actief in de sociale sector. Tot mijn liefde voor de natuur de bovenhand nam. En nog geen klein beetje.

Na opleiding en met een dosis ervaring behaalde ik het European Tree Worker certificaat. Een Europees erkend diploma dat staat voor het kwalitatief en deskundig beheer van bomen.

Je vindt mij zelden alleen bij een boom. Veiligheid staat op nummer één en daarom werk ik uitsluitend samen met gekwalificeerde en bekwame boomverzorgers. Het is nu eenmaal een vak met risico’s die wij graag tot het uiterste minimum herleiden.

De wereld van de bomen staat nooit stil. Ook wij staan dus nooit stil. Jaarlijks schuiven we onze benen verschillende keren onder de schoolbanken om de nodige opleidingen en bijscholingen te volgen. Zo alleen kunnen we ons beroep nog beter uitvoeren.

Mocht bovenstaand pleidooi nog niet duidelijk zijn: wij streven naar gezonde, ecologisch waardevolle en veilige bomen en ambiëren een kwaliteitsvolle dienstverlening waarbij de wensen van de klant en noden van de boom centraal staan.

Wij horen het graag waarmee we jou van dienst kunnen zijn. Grasduin dus zeker even door onze website en vertel ons welke boom-vragen jou bezig houden.

Wij kijken er naar uit!